Braileanul Cristian Ciausu castigatorul editiei 14, a emisiunii „Romanii au talent”

Aseara, 31 mai 2024, la emisiunea postului ProTV „Romanii au talent” sezonul 14, 11 finaliști s-au „luptat” pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Printre cei 11 s-a aflat si braileanul naist de numai 14 ani Cristian Ciausu. Acesta a cântat la nai acompaniat de un tambalist, viorist si un contrabas, ca și cum mentorul său, Tudor Gheorghe, se afla în fața lui. Și, drept mulțumire, publicul s-a ridicat în picioare și l-a aplaudat secunde bune după ce a încheiat.

Atfel, pe locul 11 s-a clasat Anastasia Beaumont. Pe 10 a fost VAN, pe 9 Eduard Anghelescu, pe 8 Villia și pe 7 Dora. Pe locul 6 s-a clasat Karlos Tănăsucă, pe 5 Calisthenics România, iar pe 4 Emanuel Barica. Locurile 3 și 2 au fost ocupate de Ansamblul Hecenii și de Ana Nuță. Marele premiu a fost obținut de Cristian Ciaușu.

Premiul cel mare in valoare de 120.000 de euro a fost castigat de braileanul de 14 ani Cristian Ciausu.

„Felicitari Cristi pentru prestatia ta de la „Romanii au talent” si pentru tot ce faci in ale muzicii. Esti cel mai tare muzician de pana acum. Dumnezeu sa iti calauzeasca pasii spre bine si succes. Mi-as dori ca autoritatile brailene sa organizeze un mare spectacol la Braila in care sa fii protagonistul principal cu multi invitati in domeniul folclorului. Poate un spectacol de amploare asa cum a fost cel din anul 2000 cu campioana Jocurilor Olimpice Diana Mocanu sau cel din acest an cu echipa de handbal al fetelor de la braila. Te imbratisam cu drag”.

CRISTI3

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *