Asociatia „Ingerii lui Costel” prezenti la concursul „Pe aripi colorate” si in Parcul Monument de Ziua copilului

Vineri, 31 mai 2024, la Palatul Culturii „Lyra” din municipiul Brăila, s-a desfășurat Concursul caritabil de pictură intitulat „Pe aripi colorate” organizat de Elisabeta-Catrinel Pătrașcu – profesor la Liceul de Arte „Hariclea Darclée” din Brăila și susținut de Asociația „Îngerii lui Costel”.

Participanții, copii talentați de la școlile din Brăila, și-au arătat în direct măiestria, etalându-și paletele de culori cu care au realizat lucrări minunate, ce exprimă bucuria, dragostea de natură, dorința de pace!
Ei au dorit astfel ca lucrările lor să faciliteze un ajutor pentru micuța Sofia-Maria pentru strangere de bani in realizarea operatiilor.
Din juriu a făcut parte și președintele Asociației „Îngerii lui Costel” Costel Tănase, care la premiere a făcut o surpriză primilor 10 copii clasați, oferindu-le diplome și punguțe cu dulciuri. Sponsorii principali ai manifestarii au fost colegii de muncă din Bucuresti ai lui Tănase Costel.
„Sunt foarte obosit, azi noapte am ajuns acasă de la Bucuresti si imediat am mers in Parcul Monument să stabilim si să vedem ce vom pune in căsuta Asociatiei „Ingerii lui Costel” pentru 1 iunie. Sunt tare bucuros pentru realizarea acestui concurs caritabil de azi (n.r. 31 mai) in care au răspuns la manifestare un număr mare de copii talentati si părintii acestora pentru ajutorarea fetitei Sofia-Maria, la care le multumesc pentru implicare. De asemeni multumesc acestor oameni minunati de la Palatul „Lyra” care ne-a pus acest spatiu la dispozitie si nu in ultimul rand doamnei profesor de la Liceul de Artă „Hariclea Darclee”, Elisabeta-Catrinel Pătrașcu. Invit brăilenii de Ziua Copilului, pe 1 iunie dar si pe 2 iunie, in Parcul Monument la căsuta Asociatiei „Ingerii lui Costel”, deoarece acolo avem dulciuri, clătite, eclere, jucarii toate confectionate de noi si de oameni de bine care vor să ajute copii intr-o cauză nobila”, a spus Costel Tănase.
costel2costel3costel copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *