Posibila sinucidere la Gemenele

Joi, 06.06.2024, în jurul orei 21.16 la Dispeceratul inspectoratului s-a primit un apel prin care un cetățean din localitatea Gemenele anunță că ar avea intenția să se sinucidă. Au fost alertate forțele de intervenție, iar în zonă s-au deplasat echipaje din cadrul ISU Brăila (trei echipaje – o ASAS, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD), IPJ Brăila (un echipaj cu o autospecială), IJJ Brăila (un echipaj cu o autospecială), SAJ Brăila (un echipaj cu ambulanță) și SVSU Gemenele (o echipă de voluntari.
Apelantul este un bărbat în vârstă de 45 ani, a discutat în primă fază cu personalul ISU din Dispecerat, după care a închis telefonul.
Conform informațiilor primite de la autoritățile locale din Gemenele, acesta locuiește în localitatea Găvani. Drept urmare, acțiunile de căutare au fost concentrate în localitatea Găvani.
În jurul orei 23.00 bărbatul a fost observat de către doi localnici în timp ce se deplasa către o pădure de la marginea localității Găvani. Echipajele au acționat pentru căutarea și salvarea acestuia în zona indicată de cei doi localnici.
În această dimineață, s-a făcut schimbul de efective și se continuă căutările cu trei echipaje ISU, un echipaj IPJ, un echipaj IJJ și voluntari de la SVSU Gemenele.
Voi reveni cu date!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *