Cinci șoferi au rămas fără permis

  • ACȚIUNILE POLIȚIȘTILOR ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

Principalele misiuni desfășurate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, în ultimele 24 de ore au fost: menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea infracționalității de orice fel și creșterea gradului de siguranță rutieră.

Polițiștii au acționat, la nivelul întregului județ pentru a preveni faptele antisociale, organizând 18 acțiuni și au intervenit la 58 de evenimente, dintre care 51 au fost sesizate de cetățeni prin 112.

Polițiștii au constatat 107 fapte care au perturbat ordinea și liniștea publică. În toate aceste cazuri, intervențiile au fost imediate și ferme pentru liniștea cetățenilor care ar fi putut fi afectați. În acest sens, au fost aplicate amenzi în valoare de peste 56.000 de lei.

Astfel, au fost legitimate peste 200 de persoane, controlate 145 de vehicule, mai mulți dintre șoferii acestora fiind testați cu aparatul etilotest.

Pentru menținerea siguranței rutiere, 5 șoferi au rămas fără permis de conducere după ce au pus în pericol siguranța altor participanți la trafic.

În total, ieri, pe raza județului, au fost semnalate 30 de posibile infracțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *