Tamponare cu alcoolemie de 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat

Aseară, la ora 18:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului ar fi avut loc un eveniment rutier.

Din primele cercetări, a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Baldovinești către strada Vădeni, la intersecția cu strada Negru Vodă nu ar fi acordat prioritate unui vehicul, condus de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Brăila.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul bărbatului de 45 de ani rezultând o alcoolemie de 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii vor continua să acționeze pe raza județului pentru prevenirea oricăror evenimente rutiere și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *