„Special Friends” Brăila la competitia de biliard

În data de 7 iunie 2024, la Bucureşti, s-a desfășurat cea de-a opta ediție a Competiției Naţionale de Biliard în Scaun Rulant, înscriindu-se în concurs peste 60 de concurenţi. Evenimentul a fost organizat de către Asociația Sportivă Mereu Împreună pentru Oameni (A.S.M.I.O.).

A.C.S.P.D.F. „Special Friends” Brăila a participat cu șapte sportivi: Fănuţa Leocă, Leocă Ștefan, Emilia Constantin, Vasilica Zamfir, Dragu Gheorghe, Nicola Nicolas – Florin și Sorescu Mihai. Acest concurs s-a desfăşurat după formula de joc: Bila nr. 9.

„La această competiţie, Emilia Constantin a câştigat medalia de bronz la secţiunea deplasabili, iar Fănuţa Leocă a ajuns în clasamentul primilor 16 concurenţi tot la secţiunea deplasabili.

Și de această dată, a fost invitat special Henrik Larsson din Suedia, campionul en titre la biliard în scaun rulant. Henrik Larsson, și Sonia Simionov, campioană națională a României la billiard, au suținut un meci demonstrativ spectaculos.

Mulțumim Asociației Sportive Mereu Împreună pentru Oameni, pentru invitație și felicitări pentru organizare”, a declarat Fanuta Leoaca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *