Prins fara centura si posibil drogat

Ieri dimineață, 4 iulie a.c., la ora 11:15, polițiștii din cadrul Biroului Oridne Publică l-au oprit în trafic pe un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din comuna Gropeni, în timp ce conducea un vehicul pe strada General Gheorghe Avramescu.

Întrucât acesta nu purta centura de siguranță și nu avea în funcțiune luminile de întâlnire ale vehiculului, a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 660 de lei, conform O.U.G. nr. 195/2002.

În urma controlului efectuat, în vehicul a fost găsit un plic transparent ce conținea o substanță solidă de tip cristal, acesta fiind ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Totodată, acesta a fost testat și cu aparatul drugtest, rezultând indicii cu privire la o posibilă prezență a substanţelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii consumului de substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Polițiștii vor continua să acționeze pe raza județului pentru prevenirea oricăror evenimente rutiere și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *