ACȚIUNILE POLIȚIȘTILOR IN WEEK-END

Principalele misiuni desfășurate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, în ultimele 24 de ore au fost menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea infracționalității de orice fel și creșterea gradului de siguranță rutieră.

Polițiștii au acționat, la nivelul întregului județ pentru a preveni faptele antisociale, organizând 17 acțiuni și au intervenit la 30 de evenimente, dintre care 28 au fost sesizate de cetățeni prin 112.

Polițiștii au constatat 113 de fapte care au perturbat ordinea și liniștea publică. În toate aceste cazuri, intervențiile au fost imediate și ferme pentru liniștea cetățenilor care ar fi putut fi afectați. În acest sens, au fost aplicate amenzi în valoare de peste 75.000 de lei.

Pentru menținerea siguranței rutiere, 11 șoferi au rămas fără permis de conducere după ce au pus în pericol siguranța altor participanți la trafic.

De asemenea, au fost oprite din a circula pe drumurile publice autovehiculele care nu prezentau siguranță în trafic. Astfel, trei certificate de înmatriculare au fost retrase până la remedierea problemelor constatate.

În total, ieri, pe raza județului, au fost semnalate 19 de posibile infracțiuni.
*
*
La data de 6 iulie a.c., în intervalul orar 20:00-02:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au desfășurat o razie pe raza municipiului pentru reducerea riscului rutier, prevenirea faptelor comise cu violență și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În acest context au fost verificate societăți comerciale, legitimate 153 de persoane, controlate 75 de vehicule, 44 dintre șoferi fiind testați cu aparatul etilotest și drugtest.

De asemenea, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.135 de lei, conform O.U.G. nr. 195/2002.

În cadrul acțiunilor, la ora 00:10, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică, în timp ce efectuau un control asupra unui grup de persoane pe strada Chișinău, au identificat un barbat de 40 de ani din sat Plopu.

Fiind verificat în bazele de date eDAC, a rezultat hiit pozitiv pentru arestare în vederea extrădării.

Acesta a fost preluat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale urmând a fi prezentat procurorului din cadrul Curții de Apel Galați pentru luarea măsurilor legale.

Polițiștii vor continua să acționeze pentru prevenirea și combaterea întregului fenomen infracțional!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *