Afisajul bată-l vina!

Afisele de promovare a spectacolelor care se joacă culmea la Galati sunt lipite la Brăila. Că Brăila nu are o sală serioasă de spectacole asa cum au alte orase sau cum ar trebui să fie, asta o stim de peste 3 ani de cand s-a inchis si sala Casei Tineretului! Multi vor spune că avem Lyra sau Teatrul, numai că sala de spectacole Lyra nu dispune de locuri suficiente iar teatrul este numai pentru piese de teatru si nu pentru spectacole de jazz sau muzică usoară. Iată că anunturile de felul “Cumpăr păr”, inchiriez sau primesc in gazdă fată sau băiat si multe altele sunt lipite in oras pe unde vrei si pe unde nu vrei, la loc vizibil să il vadă tot brăileanul.

44

Numai că după expirarea evenimentului nimeni nu curătă sau dezlipesc afisele. Toti dau din umeri la intrebarea cine le-a pus pe peretii blocurilor sau in alte locuri si nu in locurile special amenajate. Care locuri? Că in oras sunt asa cum spune si primarul municipiului doar 3 locuri; unul la intersectia strazii Tineretului cu Călărasilor si acel loc este pe zidul blocului, al doilea loc este la intersectia strazii Scolilor cu Independentei si al treilea o spunem noi la Piata Concordia. La intrebarea “de ce afisele sunt lipite pe unde vor cei care organizează evenimente”, primarul brăilei a răspuns.

“O sa vedeti ca in perioada urmatoare stalpii Braicar vor fi marcati pentru a fi deosebiti de stalpii de la Electrica pentru a elimina din oras afisajul illegal. Avem si astfel de situatii cand unii au pus diferite afise sau chiar si panouri puteti vedea chiar si pe Calarasi  si le-au uitat acolo.

Primaria are trei panouri unde se poate folosi afisajul gratuit, la Tineretului colt cu Calarasi, zona Scolilor colt cu bulevardul Cuza… dar sunt si panouri de publicitate care pot fi inchiriate si acelea. De aceea proprietarul panourilor trebuie sa ia masuri sa nu se mai intample aceasta situatie”.

Cu afisaj sau fara afisaj Braila ramane cu ceea ce este necesar! O sala de spectacole asa cum ar trebui sa fie omeneste.

55

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *