Joi, 27 iunie, de la ora 7.00, deschiderea oficiala a magazinului Altex de pe Bulevardul Dorobantilor

Astazi, 26 iunie 2019, de la ora 13.00, in prezenta oficialitatilor locale, Marian Dragomir primarul municipiului si viceprimarul Doinita Ciocan, Francisc Iulian Chiriac, presedintele Consiliului judetean, a presei locale si nationale dar si a reprezentantilor retailerului Altex a avut loc deschiderea oficiala a celui mai mare magazin electro-IT din judet, cu un nou concept de CENTRU DE SERVICII.

Altex Romania continua misiunea de lider si la Braila deschizand cel mai mare magazin cu numarul 101 de pe piata romaneasca. Maine 27 iunie 2019, de la ora 7.00, va avea loc inaugurarea magazinului Altex de pe Bulevardul Dorobannrti, nr. 415, langa supermarketul Kufland, unde sunteti asteptati cu diferite surprize dar si oferte pentru toate buzunarele, tinand cont ca aici la Alrex sunt cele mai mici preturi.

Cu o investiție de 5,3 MIL de euro făcând parte din strategia ALTEX omnichannel, noul magazin ALTEX din Brăila propune în plus un element diferențiator față de alte magazine, fiind un adevărat centru de servicii care facilitează accesul clienților la tehnologie pentru a beneficia de o experiență cât mai bună de achiziție și de soluții care să le îmbunătățească viața.

 

Retailerul Altex, construit in locul ICIL Braila, a investit 5,3 milioane euro in noul magazin, deschis sub un nou concept, Centru de Servicii Altex. Magazinul are o suprafata amenajata de 4380 de metri patrati, din care 2450 de metri patrati suprafata construita. „In cele 10 luni de cand am dat startul investitiei, cu ajutorul a treisprezece companii, dintre care trei locale, care au implicat peste 100 de angajati, dintre care 30 de angajati locali, am amenajat 4380 de metri patrati dintre care 2450 de metri patrati suprafata construita. Am investit, fara a include stocul de produse, mobilierul si elementele de marketing si signalistica, peste 3,2 milioane de euro. Si nu ne vom opri aici, ci, in linie cu cresterea sustenabila si abordarea omnichannel care ne caracterizeaza, vom continua sa investim, sa deschidem si sa reamenajam magazine sub noul concept de CENTRU DE SERVICII in intreaga tara si astfel sa fim mereu aproape de clientii nostri”, precizeaza Lilian Furtuna, Director General Cometex, firma controlata tot de Dan Ostahie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *