17 persoane confirmate pozitiv de COVID-19, dintre care 7 cazuri au fost vindecate la Brăila

 

Pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus, astăzi, 16.04.2020, la nivelul județului Brăila sunt monitorizate 350 de persoane, aflate în izolare voluntară la domiciliu și 398 de persoane care se află în carantină instituționalizată.
Menționăm că 4.674 de persoane au ieșit din autoizolare, la încheierea celor 14 zile și 348 de persoane au primit avize epidemiologice de a ieși din carantină instituționalizată. De asemenea, conform raportării DSP Brăila, în prezent, sunt 17 cazuri confirmate pozitiv de COVID-19, dintre care 7 cazuri au fost declarate vindecate .
În ceea ce privește sancțiunile, potrivit unei informări a Inspectoratului de Poliție Județean transmisă Instituției Prefectului-Județul Brăila, în ultimele 24 de ore au fost executate peste 150 de misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.
S-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare sau carantină în cazul a 252 de persoane și au fost supuse controalelor 39 de societăți comerciale pentru a se asigura suspendarea activității.
Astfel, în urma activităților desfășurate, au fost întocmite 4 dosare penale pentru infracțiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, si au fost aplicate 130 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 320.000 de lei. Dintre sancțiunile contravenționale aplicate, 118 au fost pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației, în conformitate cu Ordonanța Militară nr. 3/2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *