ÎNSCRIERI LA CONCURSUL NAŢIONAL DE PIAN PENTRU COPII „VIRTUOZII” BRĂILA

Cea de-a XII-a ediţie (online) a Concursului Naţional de Pian pentru Copii “VIRTUOZII” va fi un prilej de punere în valoare a tinerilor care studiază pianul în instituţii de stat sau/şi particulare.

În data de 27 aprilie 2021 se va desfăşura cea de-a XII-a ediţie a Concursului Naţional de Pian pentru Copii “VIRTUOZII” (în format online, cu caracter de excepţie), eveniment organizat de Şcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila, cu sprijinul Consiliului Judeţean Brăila şi Primăriei Municipiului Brăila.

„Concursul se adresează tinerilor interpreţi cu vârsta cuprinsă între 5 şi 16 ani care studiază pianul în instituţii de învăţământ de stat şi/sau particulare, fiind structurat în două secţiuni – interpretare instrumentală şi  duo pianistic (patru mâini). Pentru ambele secţiuni se admit lucrări de divertisment, reducţii şi transcripţii. Nu se percepe taxă de înscriere.

Juriul include personalităţi consacrate ale vieţii muzicale româneşti, alături de profesori proveniţi din licee de artă şi şcoli populare de artă din ţară”, a declarat Gigi-Cristian Morozan, managerul Şcoalii Populare de Arte „Vespasian Lungu”.

Înscrierile pentru concurs se fac până la data de 21 aprilie 2021, pe e-mail concursuri.spabraila@yahoo.com, iar detalii se pot obţine pe www.vespasianlungu.ro.

Evenimentul se înscrie în seria de manifestări dedicate aniversării a 70 de ani de la înfiinţarea Şcolii Populare de Arte şi Meserii „Vespasian Lungu” Brăila.

Partenerii media sunt: Obiectiv – vocea Brăilei, Cronica de Brăila, InfoEst, Litera 13, Pro Brăila, MD Press, Ştiri brăilene, Realitatea de Brăila, Agerpres, Radio România Actualităţi, Brăila, Info Brăila, Dens FM, Magic FM.

 

 

 

Manager,

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *