Beți și fără permis la volan de Paște

  • CERCETAȚI PENAL PENTRU INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER

La data de 01 mai 2021, în jurul orei 08:30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit în trafic pe un brăilean, de 32 de ani, în timp ce conducea o mașină pe Calea Călărașilor, din municipiul Brăila.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,78 mg/l, fiind condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 25 aprilie 2021, la ora 00:04, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ianca l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Perișoru, din județul Brăila.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 01 mai 2021, în jurul orei 22:00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila- Biroul Ordine Publică au oprit în trafic pe un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din județul Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe Șoseaua Buzăului, din municipiul Brăila.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că acesta avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană, având permisul de conducere suspendat.

 

***

La data de 02.05.2021, la ora 19:00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Însurăței l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din orașul Însurăței, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *