Primăria scoate la concurs 7 posturi pentru la creșă

Pe site-ul Primăriei Municipiului Brăila este postat un anunt de angajare:

Serviciul Public de Asistenţă Medicală şi Administrare a Creșelor Brăila, cu sediul în str. I.C.Brătianu Bloc 2 Bis, sc. 3, Etajul 1, anunță scoaterea la concurs în vederea angajării a următoarelor posturi vacante pe perioadă nedeterminată:

EDUCATOR – PUERICULTOR – 2 posturi

Cerințe: – studii – Liceu cu diplomă de bacalaureat – studii medii în domeniul pedagogic – studii medii si specializare în ocupația de educatorpuericultor obținută prin absolvirea unor cursuri autorizate A.N.C.;

– cazier judiciar; – adeverinta medicala de la medicul de familie care sa ateste ca persoana in cauza este apta de munca; – curriculum vitae; – copii xerox de pe actele de studii; – copie xerox de pe carnetul de munca si adeverinta din anul 2011 pâna în prezent de la ultimul loc de munca; – copii xerox de pe cartea de identitate, certificatul de nastere; – copie xerox certificat de casatorie ; – cerere de inscriere la concurs.

INFIRMIERA – 4 posturi

Cerințe: – studii medii – curs infirmieră; – cazier judiciar; – adeverinta medicala de la medicul de familie care sa ateste ca persoana in cauza este apta de munca; – curriculum vitae; – copii xerox de pe actele de studii; – copie xerox de pe carnetul de munca si adeverinta din anul 2011 pâna în prezent de la ultimul loc de munca; – copii xerox de pe cartea de identitate, certificatul de nastere; – copie xerox certificat de casatorie ; – cerere de inscriere la concurs.

AJUTOR- BUCĂTAR – 1 post

Cerințe: – studii medii – calificare in domeniu; – vechime în meserie – 3 ani – cazier judiciar; – adeverinta medicala de la medicul de familie care sa ateste ca persoana in cauza este apta de munca; – curriculum vitae; – copii xerox de pe actele de studii; – copie xerox de pe carnetul de munca si adeverinta din anul 2011 pâna în prezent de la ultimul loc de munca; – copii xerox de pe cartea de identitate, certificatul de nastere; – copie xerox certificat de casatorie ; – cerere de inscriere la concurs.

Concursul constă în: Probă scrisă, probă practică și interviu. Cererile de participare , însoţite de actele enumerate mai sus, se depun la Compartimentul Resurse Umane până la data de 28 IUNIE 2021 orele 15,00.

Proba scrisă pentru posturile de educator- puericultor și infirmieră se va desfăşura în data de 07 IULIE 2021 la sediul S.P.A.M.A.C.

Proba practică pentru ajutor-bucătar se va desfăşura în data de 07 IULIE 2021, ora 10.00 la Creșa nr.1 din strada I.C.Brătianu, bl.2 Bis.

Interviul pentru toate posturile scoase la concurs va avea loc în data de 12 IULIE 2021, ora 10.00 la sediul SPAMAC.

Mai multe detalii pe site-ul Primaria Municipiului Braila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *