DIPLOME DE MERIT PENTRU CEI DOI JANDARMI CARE AU ACȚIONAT ÎN TIMPUL LIBER

Vineri, 27 august a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila, a avut loc festivitatea de înmânare a diplomelor de merit celor doi subofițeri care s-au remarcat prin profesionalism, operativitate și spirit civic în timpul liber. La activitate au fost prezente cadre din comandamentul inspectoratului, fiind respectate măsurile de protecție individuală în context pandemic.

După ce s-a dat citire Ordinului Inspectorului Șef, comanda unității, domnul colonel Paraschiv Nicolae Gabriel, desemnat Inspector Șef, a înmânat diplome de merit celor doi subofițeri, plutonier adjutant Beraru Adrian și plutonier major Dumitrașcu Daniel.

Reamintim că, în data de 20 iulie a.c., plt.adj. Beraru Adrian a evacuat femeie în vârstă de 80 de ani, dintr-un apartament cuprins de flăcări. Tot el a fost cel care a apelat S.N.U.A.U. 112 pentru a chema ajutoare la fața locului.

Plt.maj. Dumitrașcu Daniel a prins și imobilizat un individ care a sustras geanta unei femei, pe Calea Galați, în data de 21 august, iar trei zile mai târziu, respectiv 24 august a.c., acesta a găsit în fanta unui bancomat o sumă de bani și o chitanță neridicate pe care le-a predat polițiștilor, în vederea identificării posesorului.

Ambii colegi se aflau în timpul lor liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *