Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier

În noaptea de 10 septembrie a.c., în jurul orei 23:30, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit în trafic, pe un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Piaţa Traian, din municipiu.

Șoferul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv, astfel, brăileanul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

În dimineaţa zilei de  11 septembrie a.c., în jurul orei 07:40, polițiști din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din satul Ţăcău, în timp ce conducea un vehicul pe DJ 212A, pe raza localităţii Frecăţei.

La ora 20:55, polițiști din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Salcia Tudor, în timp ce conducea un vehicul pe pe raza localităţii de domiciliu.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând faptul că aveau în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,41 mg/l, respectiv 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceştia fiind conduşi la spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză au fost întocmite dosare penale și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În data de 10 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Brăila l-au depistat pe un bărbat, în vârstă de 77 de ani, în timp ce conducea un vehicul pe raza localităţii Mircea Vodă.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că brăileanul nu posedă permis de ocnducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *