Zilele orasului Ianca

Ca in fiecare an de Sf. Maria mica, timp de trei zile 8-10 septembrie 2017, Primaria orasului Ianca organizeaza o serie de manifestari cultural sportive pe placul locuitorilor. Astfel ca vineri 8 septembrie de la ora 11.00, are loc deschiderea oficiala care cuprinde cuvantul de salut al primarului orasului Ianca, vizitarea expozitiei de grafica si fotografie al artistului Teodor Putanu, deschisa in holul Casei de Cultura, precum si inaugurarea salii de sport din cadrul Liceului Tehnologic „Nicolae oncescu”. De la ora 14.00 si 15.00, la Stadionul „Stefan Vrabioru” are loc preliminariile turneului de fotbal al juniorilor si seniorilor in cadrul „Cupei orasului Ianca”. De la ora 18,00 in Parcul orasenesc are loc un concert de muzica populara cu artistele Nicoleta Ghelase, Mioara Manoila si Tudorita Ciunganu (Voineagu).

Sambata 9 septembrie 2017, de la ora 17.00, la Sala de Sport a Liceului Tehnologic, va avea loc Gala Amicala de Box „Cupa orasului Ianca”. De la ora 19.00, in Parcul orasenesc are loc concert de muzica populara cu: Ansamblul „Doina Oltului”, Tudor Furdui Iancu, Sofia Vicoveanca, Fratii Binzari si Elena Merisoreanu.

Duminica 10 septembrie, de la ora 13.00, pe Stadionul din localitatea Plopu, are loc meciul demonstrativ de oina, iar de la ora 14.00, pe stadionul din Plopu, are loc finalele la juniori si seniori la Turneul de fotbal „Cupa orasului Ianca”. De la ora 20.00, in Parcul orasenesc, are loc concertul de muzica dance. Vor concerta Doddy, Andreea Balan, Matteo, Madinga si Horia Brenciu. Manifestarea se va incheia la ora 24.00, cu un frumos spectacol de artificii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *