Atentie! Vine zapada la Braila

* Vremea, în limite climatologice pentru perioada din calendar, în următoarele 14 zile

Specialistii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), estimează pana de Craciun o vreme relativ normală pentru această perioadă, cu valori termice în mare parte pozitive pe timpul zilei, respectiv cu temperaturi nocturne sub zero grade, cu nopți mai reci între 20 și 22 decembrie, în timp ce precipitațiile se vor semnala pe arii restrânse, la nivel național.
În Muntenia, de azi până în data de 17 decembrie, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit, cu medii ale temperaturilor maxime ce vor oscila între 8 și 14 grade (cele mai ridicate valori se vor înregistra în zilele de 12 și 13 decembrie) și ale minimelor între 0 și 6 grade Celsius. Apoi, în intervalul 18-24 decembrie, temperaturile vor fi în scădere și se vor apropia de normele climatologice ale perioadei. Vor fi, în medie regională, maxime cuprinse între 3 și 6 grade și minime între — 4 și 0 grade (cele mai reci nopți fiind cele din 20, 21 și 22 decembrie). În zilele de 16, 17 și posibil și în 18 decembrie, precipitațiile vor fi pe arii extinse, în timp ce în perioada 19-24 decembrie vor fi slabe, trecătoare și pe spații restrânse.
La Braila si pe 13 decembrie, va fi cald, temperatura maxima va atinge la pranz 12 grade, posibil dupa amiaza tarziu sa avem parte de cativa stropi de ploaie. Joi, 14 decembrie, dimineata cer noros, urmand ca dupa amiaza sa iasa soarele. Maxima zilei va fi de 9 grade. Vineri si sambata vremea va fi calda, temperaturile maxime se va situa intre 12 si 13 grade. Inspre seara de sambata spre duminica si duminica toata ziua, cerul va fi innorat, posibile precipitatii de ploaie.

De luni 18 decembrie la Braila, vine frigul si zapada. Vor fi maxime de 4 grade ziua si noaptea minus 1 grad. Vor fi precipitatii de ploaie amestecata cu zapada. Marti, 19 decembrie, miercuri, 20 decembrie si vineri 21 decembrie, la Braila va ninge, temperaturile incadrandu-se intre 2 grade ziua si minus 3 grade noaptea. Abia dupa Craciun vremea se va mai incalzi atingandu-se temperaturi de 6-7 grade pana la sfarsitul anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *