Invitație la „Salonul Internațional de Caricatură”, Brăila 2018, ediția a XIII-a

Joi, 27 septembrie 2018, de la ora 17.00, la Galeriile de Artă din Piața Traian nr. 2, din Brăila. Are loc vernisajul Salonului Internațional de Caricatură, aflat la a XIII-a ediție. La aceasta editie au trimis lucrari 319 caricaturiști din 50 de țări. Juriul format din braileanul Tudor Octavian, critic de arta, Pavel Constantin, caricaturist, Doru Axinte, caricaturist, Leonte Nastase, caricaturist si organizatorul si initiatorul Salonului International de la Braila, caricaturistul brailean Costel Patrascan.

Marele premiu a fost castigat de Agus Harsanta din Indonezia, premiul I, a ramas in Romania fiind castigat de caricaturistul George Licurici, premiile II si III, au plecat in Indonezia fiind castigate de caricaturistii Didie Sri Widiyanto si Jitet Kustana.

“La aceasta editie din acest an este vorba despre CARICATURA, despre umor, despre RETELE DE SOCIALIZARE! Mai exact despre Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram, Skype, etc…
Va invit sa va regasiti in cele mai amuzante ipostaze: 319 caricaturisti din 50 de tari s-au aplecat asupra problemelor dumneavoastra si v-au caricaturizat in ipostaze numai bune de postat pe Facebook!… “ a declarat caricaturistul Costel patrascan.
Au fost premiate cele mai bune caricaturi cu premii insumand 4.700 de euro.

costel1 Costel premiul i costel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *