Cadouri pentru femei de 8 martie

Ca in fiecare an de ziua femeii, primarul brailei imparte flori si cadouri angajatelor primariei sau persoanelor caminelor de batrani Sf.Petru si Pavel si cel din statiunea Lacul Sarat. Anul acesta din cauza multor activitati ce se vor desfasura in ziua de 8 martie, Marian Dragomir a hotarat ca vizita la caminele de batrani sa fie facuta pe data de 7 martie. Astfel ca astazi de la ora 9.45, a fost prezent la Caminul pentru Persoane Varsnice din statiunea Lacu Sarat, insotit de viceprimarii Doinita Ciocan si Alexandru Crican, unde au oferit cate o lalea si un cadou femeilor, angajatelor dar si barbatilor pensionari.

22

„Am venit aici de astazi, cu o zi mai devreme la dumneavoastra ca sa oferim flori doamnelor si domnisoarelor, deoarece maine (8 martie) ii sarbatorim pe cei care implinesc 50 de ani de casnicie (n.r. la ora 11.00, la Teatrul „Maria Filotti”). Am venit sa va uram doamnelor si domnisoarelor… domnisoarelor ma refeream la colegele angajate la acest camin, o primavara frumoasa, iar domnilor sa petreaca alaturi de colegele lor, a doua zi (9 martie) 40 de mucenici”, a spus primarul brailei Marian Dragomir.

33

Buna dispozitie si atmosfera muzicala a fost asigurata de solista de muzica populara Marta Oprea. De asemeni pentru ziua de 8 martie, conducerea caminului le-a pregatit tuturor o masa de pranz festiva avand in meniu ciorba de burta, crap prajit cu mamaliguta, desert si cate un pahar cu vin sprit.

20190307_093419

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *