Stațiile de autobuz „Smart”, aduse de Moș Crăciun

Așa cum ne anunță meteorologii, vremea rea se cam apropie iar brăilenii trebuie să indure frigul si intemperiile naturii in fostele stații de autobuz. Mult așteptatele stații „Smart”, care ar fi trebuit pană in această perioadă să fie montate, incă nu și-au făcut apariția. Contractul de construire a stațiilor care trebuiesc amplasate in municipiu pe șoseaua Vizirului, Călărași și Calea Galați din centru pană la capătul autobuzului doi, a fost semnat de prin luna iulie al acestui an, paremi-se „acum se montează camerele video de securitate”, de nu-s gata!

Si de această dată după trei luni de la semnarea contractului, intrebat primarul brăilei despre stadiul acestora, acesta a spus: „In momentul de fată stațiile Smart sunt in stadiul de producere, societatea care le face este ce-a care a montat și in municipiul Cluj. Sper că pană la finalul anului să le livreze efectiv”, a declarat primarul brăilei Marian Dragomir.

 

Nu avem ce face… vremea rea vine, gerul, ploile, lapovița și zăpada vin si ele, oare unde ne vom adăposti pană vine autobuzul? Promisiunile nu tin de cald.

statie1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *