Mandat de arestare pentru tentativă de omor

În ziua de 09.11.2019, polițiștii brăileni l-au identificat pe un bărbat de 42 de ani, din județul Vrancea, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

La data de 10.11.2019, acesta a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brăila.

La data de 09.11.2019, 14:30, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, de către un tânăr de 26 de ani, din județul Vrancea, cu privire la faptul a fost taiat cu un cuțit, în timp ce se afla în extravilanul satului Berlești, oraș Ianca.

Din cercetări, a reieșit faptul că, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții avute în contradictoriu cu un bărbat de 42 de ani, din același județ, în timp ce se aflau cu oile la păscut, acesta din urmă i-ar fi provocat tânărului mai multe plăgi prin tăiere.

Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Bănuitul a fost condus la sediul Poliției pentru cercetări, față de el fiind luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Bărbatul a fost încarcerat în CRAP Brăila, iar în cursul acestei zile urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se desfășoară în continuare cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Astazi, 10 noiembrie, persoanei retinute pt comiterea infracțiunii de tentativa de omor i-a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *