Coronavirusul închide Teatrul „Maria Filotti”

În urma sedinței Comitetului pentru Situații de Urgență din data de 10 martie 2020, în care s-a subliniat preocuparea majoră a autoritaților locale de a asigura protecția populației, pe fondul situației generate de coronavirus s-a decis masura suspendării activitații de spectacole a Teatrului “Maria Filotti”, în perioada 10 -22 martie (inclusiv) și are ca scop evitarea răspândirii virusului. Această perioadă poate fi prelungită în funcție de evoluția situației generate de coronavirus.

„Subliniem că activitatea specifică de repetiții, precum și activitatea internă a instituției va avea program normal.
Avem încredere că publicul nostru va arăta înțelegere față de condițiile excepționale care au impus luarea acestei măsuri. Fața de evoluția situației, conducerea teatrului vă va informa asupra datei de reluare a spectacolelor către public. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a declarat directorul teatrului Lucian Sabados.
Spectatorii care au achiziționat bilete la aceste spectacole pot primi contravaloarea lor. Sumele pot fi recuperate de la BLT.ro , dacă au achiziționat biletele de pe platforma online sau, de la Agenția teatrală dacă au achiziționat biletele de la casa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *