Restaurantele din Braila inchise de COVID-19

De astazi, 16 martie 2020, majoritatea restaurantelor din Braila vor fi inchise. Unele total dand liber angajatilor fie o saptamana, fie doua saptamani, altele partial ramanand doar personalul de la bucatarie pentru a onora comenzile telefonice de a livra mancarea pentru acasa. Patronii unitatilor de alimentatie publica din Braila, au luat aceasta hotarare in contextul pandemiei Covid – 19 dar si a declararii de astazi, a starii de urgenta in Romania.

Pe pagina de facebook restaurantul „Casa Domneasca” posteaza: „Data fiind situatia, riscul la care suntem expuși fiecare dintre noi, măsurile de prevenție ce se impun moral si ordinea priorităților pe care noi o consideram fireasca, am luat hotărârea de a suspenda activitatea locației noastre pentru doua saptamani începând de luni 16 martie 2020!
Vom reveni cu detalii referitoare la reînceperea activității!
Bucurați-va de familie, respectați toate regulile impuse de autorități și fiti solidari ca sa trecem cat mai rapid peste aceasta perioada dificila! Va multumim pentru intelegere, va iubim si sa ne revedem sănătoși! Astăzi Restaurantul nostru va avea program pana la ora 21 (n.r. duminica 15 martie 2020)!”. 

De asemeni si la Restaurantul „Taverna Domneasca” activitatea s-a intrerupt. Sub genericul „Stam acasa. O sa fie bine!”, anuntul pe facebook suna astfel: „Asadar am luat hotararea de a suspenda partial activitatea restaurantului Taverna Domneasca din Braila pe o perioada de 7 zile, incepand de maine, 16 Martie 2020. Ce inseamna asta?
‼️Restaurantul ca si locatie, inchis, insa bucataria deschisa. Vom lucra mai restrans, astfel ca va vom sta la dispozitie in echipa restransa cu serviciul Livrari la Domiciliu atat prin aplicatiile Food Panda si TakeAway cat si direct telefonic la restaurant!
Stam pe cat se poate acasa, respectam regulile impuse de autoritati, ramanem calmi si suntem responsabili.
Este o perioada dificila insa va poate fi ocazie de odihna, de petrecere a timpului cu cei dragi.
Va dorim sanatate si sa ne revedem sanatosi!”, semneaza 
Echipa Taverna Domneasca din Braila.

„Casa cu stuf” de pe soseaua Baldovinesti sau Restaurantul „Peste si vin” de pe Dig Braila – Galati, vor avea portile inchise pentru clientii. „Până pe data de 29 Martie (inclusiv) restaurantul Pește și Vin va fi închis. Respectați normele impuse și aveți grijă de sănătatea dvs. Mulțumim pentru înțelegere!”, Echipa Pește și Vin.

Cu o saptamana, doua sau pana dupa sarbatorile Pascale virusul trebuie sa se de-a batut, iar noi trebuie sa fim optimisti si precauti pentru a ne putea relua activitatea cotidiana.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *