„Festivalul Lavandei”, prima editie de la Baraganul, din judetul Braila

Sambata si duminica, 13-14 iunie 2020, in localitatea Baraganul din judetul Braila, are loc prima editie a Festivalului Lavandei. Doua zile de frumusete, doua zile de parfum suav, doua zile de relaxare intr-un camp plin de lavanda la granita dintre judetele Braila si Ialomita.

Organizatorul festivalului Nympheum Cosmetics si Agroprovens, promite cateva surprize placute pentru cei care vor veni la festival.

“Va invitam la un eveniment deosebit ce nu s-a mai organizat niciodata in judetul Braila. Va fi frumos asa spunem noi organizatorii numai, sa ne ajute Dumnezeu sa nu ploua. La aceasta manifestare vom avea de toate pentru toate gusturile: un stand cu produse cosmetice de levantica, de asemeni vor fi prezenti cativa apicultori cu produsele lor, va fi un renumit master-chef, clipe de umor cu renumitul caricaturist Costel Patrascan, muzica, lampioane si foc de tabara. Vom oferi cate un buchetel de levantica musafirilor nostrii pentru a ramane cu o amintire placuta de la primul festival de lavanda de la Baraganul”, ne-a declarat Simona Dumitru, unul dintre organizatori.

Deschiderea oficiala se va face sambata 13 iunie 2020, la ora 14.00 si se va sta pana spre miezul noptii, iar duminica 14 iunie, doritorii de frumos pot veni la festival incepand cu ora ora 10.00, pana la ora 20.00.

𝗩𝗶𝗻𝗼 𝘀𝗮 𝗮𝗱𝗺𝗶𝗿𝗶 𝗵𝗲𝗰𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗲𝗴𝗶 𝗮𝗰𝗼𝗽𝗲𝗿𝗶𝘁𝗲 𝗰𝘂 𝗹𝗮𝘃𝗮𝗻𝗱𝗮!
Ți-ai imaginat vreodată cum e să fii înconjurat de un lan de lavandă? Este cel mai mare câmp din România, aproximativ 30 de hectare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *