6 posturi vacante de ajutor șef de post la Poliția Brăila

Inspectoratul de Poliţie Județean Brăila, cu sediul în municipiul Brăila, str. Mihail Sebastian, nr.10-12, județul Brăila, organizează concurs cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea a 6 posturi vacante de ajutor șef de post din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

POSTURILE SCOASE LA CONCURS:

– Secția 3 de Poliție Rurală Făurei – Postul de Poliție Comunal Dudești – ajutor șef post;

– Secția 3 de Poliție Rurală Făurei – Postul de Poliție Comunal Ulmu – ajutor șef post;

– Secția 3 de Poliție Rurală Făurei – Postul de Poliție Comunal Vișani – ajutor șef post;

– Secția 5 de Poliție Rurală Viziru – Postul de Poliție Comunal Berteștii de Jos – ajutor șef post;

– Secția 5 de Poliție Rurală Viziru – Postul de Poliție Comunal Viziru – ajutor șef post (două posturi).

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor șef de post din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, urmând ca repartizarea pe posturi a candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obținute.

Înscrierea se realizează, în perioada 13.09-24.09.2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 24.09.2021 doar până la ora 16:00), online la adresa de              e-mail sursaexterna@br.politiaromana.ro.

Cererile de înscriere însoțite de documentația solicitată transmise după data de                  24.09.2021, ora 16:00, nu vor fi luate în considerare.

 

          Mai multe informaţii  privind condiţiile de participare, înscrierea la concurs, desfăşurarea concursului, găsiţi pe site-ul I.P.J. Brăila, https://br.politiaromana.ro/ro/,  secţiunea Carieră – Posturi scoase la concurs sau accesând link-urile:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *