Maine, de la ora 09.00 sedinta C.L.M.

Maine, 15 iulie 2022, de la ora 09.00, la Sala de sedinte a Companiei de utilitati Publice Braila are loc sedinta ordinara a Consiliului Local Municipal, avand 34 de puncte pe ordinea de zi: 

 

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind:Rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al SERVICIULUI DE UTILITATE PUBLICĂ DE ADMINISTRARE ȘI GOSPODĂRIRE LOCALĂ BRĂILA, pe anul 2022.

 

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind:Rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli alSERVICIULUI DE UTILITATE PUBLICĂ DE ADMINISTRARE A FONDULUI LOCATIV ȘI A CIMITIRELOR BRĂILA, pe anul 2022.
  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli alSERVICIULUI DE TRANSPORT PUBLIC LOCAL DE CĂLĂTORI ȘI ADMINISTRARE PORTUARĂ BRĂILA, pe anul 2022.

 

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Alocarea sumei de 400.000 leidin bugetul Municipiului Brăila pe anul 2022, pe seama bugetului Teatrului ”Maria Filotti”, în vederea susținerii desfășurării Cursurilor de Măiestrie Artistică Master Classes „Hariclea Darclee” în cadrul Festivalului și Concursului Internațional de Canto „Hariclea Darclee”, în perioada 25 iulie – 31 iulie 2022.

 

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind:Rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Brăila pe anul 2022.

 

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind:Rectificarea bugetului general centralizat al municipiului Brăila pe anul 2022.
  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind:Modificarea anexei la H.C.L.M. nr. 51/11.02.2022 referitoare la ”Aprobarea utilizării sumei de 000,00 mii lei din excedentul anual al bugetului local al municipiului Brăila pentru finanțarea secțiunii de dezvoltare pe anul 2022”.

  

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Aprobarea contului de execuţie al bugetului local al municipiului Brăila, a contului de execuţie al bugetului instituţiilor publice finanţate  din venituri proprii și subvenții de la bugetul local și a contului de execuţie al bugetului instituţiilor publice finanţate integral din venituri proprii, la 30.06.2022.

 

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Aprobarea documentației tehnico – economice faza I – D.A.L.I. (Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenții) și a indicatorilor tehnico – economici pentru obiectivul de investiţii «Reabilitare curte interioară Grădinița cu Program Prelungit nr. 36 „Furnicuța”», cu finanțare de la bugetul local.

 

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Aprobarea documentației tehnico –economice faza I – D.A.L.I. Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenții) și a indicatorilor tehnico – economici pentru obiectivul de investiții «Amenajare grupuri sanitare pe sexe etaj 2, Modernizare grup sanitar profesori etaj 1, Demolare coș de fum», Școala Gimnazială „Mihu Dragomir”, cu finanțare de la bugetul local.

 

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind:Acordarea unui ajutor de urgență doamnei MATEI DANIELA pentru recuperarea medicală a soțului său, domnul MATEI NICOLAE – CICERONE, aflat într-o situație deosebită de natură medicală.

 

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Acordarea unui ajutor de urgență domnului POPA CRISTIAN pentru fiul său minor, POPA BOGDAN – IOAN, aflată într-o situație deosebită de natură medicală.

 

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Predarea către Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” S.A., a amplasamentului situat în Municipiul Brăila, B-dul Independenței nr. 4 și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții <Reabilitare și modernizare clădire monument istoric – Colegiul Național ”Gheorghe Munteanu Murgoci”>.

 

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Aprobarea „Raportului privind stadiul realizării până la data de 30.06.2022 a măsurilor din Planul de Calitate a Aerului în Municipiul Brăila”.

 

  • Proiect de hotărâre inițiat de doamna consilier local Neacșu Cornelia, membru în A.G.A. la societatea Administrația Piețelor și Târgurilor S.A. Brăila privind: Modificarea Contractului de concesiune privind gestiunea directă a serviciului public de administrare a piețelor, târgurilor, oboarelor și Grădinii Zoologice din Municipiul Brăila, aprobat prin H.C.L.M. Brăila nr.471/17.09.2020, modificat și completat prin H.C.L.M. Brăila nr. 785/21.12.2020, H.C.L.M. Brăila nr. 189/23.04.2021, H.C.L.M. Brăila nr. 501/30.09.2021 și H.C.L.M. Brăila nr. 277/30.05.2022.

  

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind:Modificarea valorii de inventar a imobilului situat în Municipiul Brăila, Școlilor nr. 83, Grădinița cu program prelungit nr.48 ”Luceafărul”, aflat înInventarul Domeniului Public al Municipiului Brăila, actualizat prin H.C.L.M. Brăila nr. 325/30.09.2011, cu modificările și completările ulterioare, la Capitolul H, poziția nr. 49, conform procesului – verbal de recepție la terminarea lucrărilor nr. 12110/1070/18.04.2022.

 

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Modificarea valorii de inventar a imobilului situat în Municipiul Brăila, Independenței nr. 4, Colegiul Național „Gheorghe Munteanu Murgoci”, aflat înInventarul Domeniului Public al Municipiului Brăila, actualizat prin H.C.L.M. Brăila nr. 325/30.09.2011, cu modificările și completările ulterioare, la Capitolul H, poziția nr. 94, conform proceselor – verbale de recepție a lucrărilor nr.257/23.06.2017 și nr. 251/16.02.2018.

 

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind:Modificarea valorii de inventar a imobilului situat în Municipiul Brăila, Plantelor nr. 13-17, Liceul Tehnologic „Panait Istrati”, aflat înInventarul Domeniului Public al Municipiului Brăila, actualizat prin H.C.L.M. Brăila nr. 325/30.09.2011, cu modificările și completările ulterioare, la Capitolul H,poziția nr. 104, conform procesului – verbal de recepție a lucrărilor nr. 655/09.03.2020.

 

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Modificarea C.L.M. Brăila nr. 578/05.10.2021 referitoare la „Aprobarea măsurilor necesare aplicării O.G. nr. 15/31.08.2021, referitoare la reglementarea unor măsuri fiscal – bugetare, prin ajustarea prețurilor aferente materialelor de construcții pentru contractele de achiziție publică de lucrări finanțate prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 în cadrul proiectului «Eficientizare energetică Grădinița cu program prelungit nr. 36 Furnicuța». 

 

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Aprobarea modelului de contract de mandat încheiat între Municipiul Braila şi asociaţiile de proprietari, pentru depunerea şi derularea proiectelor de creştere a performanţei energetice a clădirilor rezidenţiale multifamiliale finanţate prin intermediul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C5/1/A.3.1/1, componenta 5 – Valul renovării, axa 1 -Schema de granturi pentru eficienţă energetică şi rezilienţă în clădiri rezidenţiale multifamiliale, operaţiunea 3 – Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor rezidenţiale multifamiliale.

 

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Aprobarea Regulamentului privind stabilirea și sancționarea unor contravenții pe raza administrativ – teritorială a Municipiului Brăila. 

 

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Aprobarea încheierii unui act adițional, de prelungire a contractului de închiriere nr. 3084/11.05.2012, având ca obiect imobilul situat în Municipiul Brăila, str. Caraiman nr. 11.

 

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Completarea C.L.M. Brăila nr. 51/27.02.2009 referitoare la „Atestarea apartenenţei la domeniul privat al Municipiului Brăila, a unor imobile, în vederea înscrierii acestora în cartea funciară”.

  

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Constituirea dreptului de superficie, cu titlu oneros, asupra terenului ce aparține domeniului privat al Municipiului Brăila, în suprafață de 191,00 mp, situat în Brăila, str. Caisului nr. 11, NCP 94899, în favoarea solicitantei SANDU ILEANA, teren pe care se află amplasate construcțiile C1, C2 și C3, proprietatea acesteia.

 

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Constituirea dreptului de superficie, cu titlu oneros, asupra terenului ce aparține domeniului privat al Municipiului Brăila, în suprafață de 58,00 mp, indiviz din suprafața de 374,00 mp, situat în Brăila, str. Miron Costin nr. 63, NCP 97849, în favoarea solicitanților STAN ȘTEFAN și STAN RĂDIȚA, teren pe care se află amplasate construcțiile C1, C2, C3, C4 și C5, proprietatea acestora.

 

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Constituirea dreptului de superficie, cu titlu oneros, asupra terenului ce aparține domeniului privat al Municipiului Brăila, în suprafață de 85,00 mp, indiviz din suprafața de 406,00 mp, situat în Brăila, str. Motrului nr. 6B, NCP 97850, în favoarea solicitanților STAN TUDOR și STAN RĂDIȚA, teren pe care se află amplasate construcțiile C1, C2 și C3, proprietatea acestora.

 

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Neexercitarea dreptului de preempţiune al Municipiului Brăila pentru imobilul situat în Brăila, str. George Cavadia nr. 14.

 

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind:Modificarea anexelor nr. 1 și 2 la H.C.L.M. Brăila nr. 549/30.09.2021 referitoare laDesemnarea consilierilor locali municipali în Consiliile de Administraţie, precum și în Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității în unitățile de învățământ preuniversitar din Municipiul Brăila.”

 

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind:C.L.M. Brăila nr. 610/13.11.2020 referitoare la „Desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local Municipal Brăila în Adunarea Generală a Acţionarilor la Societatea ADMINISTRAŢIA PIEŢELOR ŞI TÂRGURILOR S.A. 

 

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Modificarea C.L.M. Brăila nr. 616/13.11.2020 referitoare la„Desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local Municipal Brăila, în comisiile de vânzare şi contestaţie, prevăzute de O.U.G. nr. 68/2008, privind vânzarea spaţiilor proprietate privată a statului sau a unităţilor administrativ teritoriale cu destinaţia de cabinete medicale”, completată prin H.C.L.M. Brăila nr. 679/26.11.2020.
  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Modificarea C.L.M. Brăila nr. 617/13.11.2020 referitoare la „Modificarea componenţei Comisiei Locale de Ordine Publică a Municipiului Brăila”, completată prin H.C.L.M. Brăila nr. 680/26.11.2020.

        Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Acordarea titlului de „Cetățean de Onoare” al Municipiului Brăila, domnului PETREA GOGU.

 

  • Proiect de hotărâre inițiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Alegerea preşedintelui de şedinţă pentru luna august 2022.

 

  • Alte probleme.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *