Vremea de Florii și Paște la Brăila

  • Meteorologii au anunțat cum va fi vremea de Florii şi Paște la Brăila.

Ultima perioada a lunii martie aduce la Brăila vreme frumoasă și caldă (vineri, sâmbătă şi duminică 24-26 martie) cu 20 – 24 de grade, iar în intervalul 28-30 martie vor fi precipitații. Trei zile de ploi, lapoviţă şi ninsoare cu temperaturi maxime între 10 si 12 grade.

In săptămâna 27 martie – 3 aprilie, temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 3 – 10 aprilie, temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice perioadei. Regimul pluviometric va fi excedentar în extremitatea de sud şi de sud-est a ţării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă. De Florii la Brăila va fi cald cu temperaturi între 17 si 18 grade dar şi ceva nori cu câteva precipitaţii.

In săptămâna 10- 17 aprilie mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână în extremitatea de sud-est a ţării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. La Brăila de Paşte avem 20 de grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *