„Galceava afiselor electorale” PSD-PNL,

Președintele PNL Brăila, deputat Alexandru Popa trimite redactiei „Cronica de Braila”, un comunicat de presa in care spune”

„Acesta este genul de campanie pe care știu să-l facă cei din echipa președintelui Organizației Municipale PSD Brăila, primarul Marian Viorel Dragomir.

 

Acel Dragomir care se dă victimă pe Facebook de câte ori poate, arătând cu degetul la PNL și înfierând „mizeriile PNL”. Nu mai poate nimeni să spună sau să scrie ceva critic la adresa lui, că Dragomir se plânge pe Facebook că e victima „mizeriilor PNL”, iar activul de partid are ordin tot de la el să-i dea like, să distribuie și să comenteze, atacând PNL-ul.

 

În timp ce Vulturașul Viorel se dă lovit în aripă pe Facebook, oamenii din echipa lui discută în privat cum să distrugă materialele electorale ale PNL fără să fie descoperiți și se organizează pentru a lua din căsuțele poștale ale vecinilor de bloc acest gen de materiale. După cum se vede în imagini, ei se sfătuiesc unul pe altul să fie atenți la eventualele camerele video care i-ar putea înregistra în timp ce umblă în cutiile poștale ale vecinilor, ca să ia de acolo materialele distribuite de PNL.

 

Ăsta este modul în care acționează PSD Brăila: pe de o parte o fac pe inocenții și pe de alta șterpelesc din cutiile poștale ale vecinilor.

 

Când am zis că un coleg de-al lui de la PSD a ciordit bani, păcălind APIA cu peste 1 milion de lei, Dragomir a sărit ca ars, pe motiv că un asemenea limbaj nu e demn de un om politic.

 

Dar modul în care se organizează și acționează ciorditorii din echipa dvs de campanie pentru a asigura PSD cât mai multe voturi e demn, domnule președinte al Organizației Municipale PSD Brăila, Marian Dragomir?

 

Mizeriile pe care le fac colegii dvs din PSD ca să saboteze PNL-ul nu se pun la socoteală?”, semneaza Președinte PNL Brăila, deputat Alexandru Popa.

12131415

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *