FESTIVALUL FLORILOR DE FLORII ÎN PARCUL MONUMENT. Invitata „Holly-Molly”

Deseori cand Primaria Braila organizeaza cate un festival, (flori, peste, fanfare, dans popular, etc), spectacol sau zi a Brailei, brailenii asteapta artisti de renume. Dar de o vreme aceste „serbari” se fac cu vedete „NO NAME” care abia „a mijit” in lumea showbiz-ului avand cate un cantec pe care il fredoneaza „copii de la gradinita” si gata sunt invitati sa presteze in fata brailenilor. Deseori am scris despre evenimentele din alte orase chiar si orasul Ianca, care la organizarea unui spectacol invita artisti pentru toate varstele. De data asta la Festivalul florilor de la Monument a fost invitata „HOLLY MOLLI”. Pe numele sau adevarat Maria Alexandra Florea, in varsta de 28 de ani, nascuta la Bucuresti, cunoscută profesional drept Holy Molly , este o cântăreață, compozitoare și muziciană română. Și-a început cariera în 2010 ca Miss Mary , iar în 2019 s-a reinventat și a devenit Holy Molly. Chiar daca are 10 ani de activitate scenica si 15 piese discografice printre care si piesa „Totul meu” care este mai cunoscuta si mai difuzata pe la radio sau tv, poate cineva sa mai fredoneze o alta melodie de-a ei? Asa ca chestie! Asa ca vedeta invitata sa cante pe banii brailenilor! Oare la festivalul florilor de primavara vin numai adolescenti care gusta muzica lui Holly Molly sau si persoane trecute de 50 de ani?
Astazi pe contul personal de pe pagina de fecebook al primarului Marian Dragomir a fost publicat un anunt prin care ne spune despre festivalul florilor din Parcul Monument.
„Cele mai frumoase flori din Brăila sunt pe Bd. Independenței – cireși japonezi, pe Faleza Dunării – lalele în alveolele de lângă pomi, iar magnoliile din Parcul Monument au fost “virale” pe Facebook !!!
Parcul Monument va fi o lume a florilor și a bucuriei. Avem nevoie de astfel de momente!
Încercăm să facem lucruri cât mai frumoase, le instalăm, le pregătim și ne bucurăm că totul arată înfloritor la final! E ușor doar să critici. Am mai spus-o!
Mai jos găsiți și fotografii cu mașini împodobite cu flori în orașe importante ale Europei, în zone centrale. Nu inventăm noi roata, dar facem lucruri și lăsăm criticile pentru alții, care au mai mult timp liber!
Cele mai dragi flori sunt în inima noastră, copii, soții și soți, prieteni si colegi. LA MULȚI ANI !!!
PROGRAM FESTIVALUL FLORILOR
Vineri – 26 aprilie 2024
18.00-19.00 Teatru pentru copii și ateliere
Sâmbătă – 27 aprilie 2024
11.00-12.00- Teatru pentru copii “Ridichea uriaşă” și ateliere
17.00-18.00 – Concert Maria Ciocan
18.00-19.00 – Concert Magdalena Duţu
19.00-20.00 – Concert HOLLY MOLLI
Duminică – 28 aprilie 2024
13.00 -20.00 Concursul Interjudeţean de folclor “Florile Bărăganului”
Vă doresc tuturor clipe de relaxare în această perioadă… LA MULȚI ANI!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *