BUCURIA ÎNVIERII, ADUSĂ DE POLIȚISȚI

Fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, Cosmin, polițist în cadrul Serviciului Rutier Brăila, a observat doi copii care, de pe trotuar, urmăreau cu atenție tot ce făcea.

Fiind impresionat de cele două perechi de ochișori, Cosmin s-a apropiat de copii prietenos, a vorbit cu ei și a aflat că cei doi sunt frați gemeni, au aproape 6 ani, nu mai au mamă, fiind răpusă în urmă cu 3 ani de o boală grea și își doresc să devină polițiști.

Aceștia sunt crescuți doar de tatăl lor, situația financiară a familiei fiind una grea.

Polițistul rutier a împărtășit experiența sa cu alți colegi și împreună au hotărât să își concentreze efortul pentru a aduce un zâmbet acestor copii, care pot fi polițiștii de mâine.

I-au rugat pe cei mici să îi scrie o scrisoare iepurașului de Paște.

Cu eforturi proprii și cu sprijinul altor oameni de bine, polițiștii s-au hotărât ca astăzi, 2 mai a.c., să ia în serios rolul iepurașului și să îndeplinească dorințele celor mici.

Au oferit daruri în hăinuțe, alimente, jucării, bani, dar și abonament la un curs de înot, o programare la un control stomatologic pentru cei doi frați și se vor preocupa ca cei mici sa meargă la o petrecere pentru copii, cu tema sărbătorilor pascale.

Recunoștința și bucuria copiilor a fost răsplata cea mai de preț pentru polițiști. Este încă un exemplu de umanitate și solidaritate care ne arată că putem, printr-un gest, să aducem bucurie în sufletul celor mai greu încercați de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *