Anunţaţi poliţia dacă i-aţi văzut

  • POLIŢIŞTII CAUTĂ DOI BRĂILENI DAŢI DISPĂRUŢI

La data de 25 şi 26 august a.c., polițiștii au fost sesizaţi de dispariţia de la domiciliu a două persoane.

În ziua de 25 august a.c., un bărbat de 46 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, de la data de 13.08.2018 a soţiei sale, Negrea Lenuţa, în vârstă de 41 de ani, care a plecat în mod voluntar de la domiciliu, şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 165 de cm, constituţie grasă, aproximativ 70 de kg, ochii verzi, părul blond, lung până la şolduri, ten deschis.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: nu se cunoaşte.  

Pentru Negrea Lenuţa s-a solicitat urmărirea la nivel naţional.

DISPARUTA

 

 

* Ieri, la ora 08:00, un brăilean, în vârstă de 43 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, de la data de 24.08.2018, a nepotului său, Bran Trăienel Bogdan, în vârstă de 11 ani, care a plecat în mod voluntar de la domiciliu, şi nu a mai revenit.

 Semnalmente: înălţime 145 de cm, constituţie atletică, aproximativ 35 de kg, ochii albaştri, părul blond, tuns scurt, prezintă în partea de sus a gurii o cicatrice.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: nu se cunoaşte.

Pentru Bran Trăienel Bogdan s-a solicitat urmărirea la nivel naţional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care cele două persoane se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *