Politicul brailean trece alaturi de Mihai Tudose si de PRO Romania – filiala Braila

Astazi, 17 aprilie 2019, incepand cu ora 10.00, la sediul filialei brailene PRO Romania, a fost prezent intr-o conferinta de presa domnul fost premier al Romaniei braileanul Mihai Tudose. In cadrul intalnirii cu ziaristii au mai participat deputata Emilia Meirosu, coordonatorul PRO Romania – filiala municipiului Braila, Laurentiu Coman si medicul Marian Capatana, consilier judetean.

In cadrul conferintei de presa preelectorale Mihai Tudose a anuntat plecarea consilierului judetean din PSD si demisia din postul de consilier al Consiliului Judetean Braila, a domnului Petre Florin si de asemeni a prezentat sustinerea lui Mihai Tudose si a PRO Romania, filiala Braila, a opt primari din judetul Braila la alegerile europarlamentare. Acestia sunt: Efteme Ilie – primar Silistea, Dragos Gabriel – primar Surdila Gaiseanca, Chirita Fanel George primarul orasului Ianca, Voinea Ionel-primarul orasului Faurei, Ganea Nicolae – primar Galbenu, Panturu Dumitru – primarul comunei Movila Miresei, Cojea Busuioc Costica – primar Chiscani si Capbun Florinel Costel – primar Bertestii de Jos.

“ Apreciez foarte mult si am sa va prezint cateva lucruri, determinarea si barbatia unor fosti colegi de la PSD care au ales sa sustina PRO Romania. As incepe cu un consilier judetean PSD, Petre Florin, care astazi si-a pus demisia din PSD si din Consiliul Judetean, pentru a se alatura PRO Romania, plus ca am aici declaratiile a opt primari din judetul Braila, primarul orasului Ianca, primarul orasului Faurei, primarul de la Movila Miresei, primarul de la Silistea, primarul comunei Galbenu, primarul de la Jirlau, dar si primarul comunei Surdila Gaiseanca (de la ALDE), primarul comunei Chiscani si primarul comunei Bertesti de la PNL care au declarat inscris ca incepand cu prezenta declaratie sustin PRO Romania si candidatul brailean Mihai Tudose. Cei care sustin candidatura mea si a PRO Romania au fost supusi in spatiul virtual la amenintari de cei de la PSD. Cei opt primari pe care vi i-am enumerat sunt un prim lot, daca vreti ei sunt mai multi si va voi anunta pe masura ce vor face pasul oficial. Ei sunt mai multi. Acestia toti spun ca nu se mai poate!”, a spus Mihai Tudose.

De asemeni sustinerea la europarlamentare a PRO Romania si a lui Mihai Tudose a fost exprimata si de presedintele si cativa membri ai filialei PRM din Braila.

“Incepand tot de ieri, domnul inginer Adrian Raureanu, presedintele filialei judetene a PRM, impreuna cu un grup masiv de membri au trecut la PRO Romania. Este un bun inceput si vor mai fi surprize placute pentru oamenii care se alatura la PRO Romania”, a mai spus deputatul Mihai Tudose.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *