MINOR DEPOSEDAT DE ARME ALBE, DE UN JANDARM AFLAT ÎN TIMPUL LIBER

Marți, 21 septembrie a.c., în jurul orei 12:30, un subofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila, aflat în timpul liber, a deposedat un minor de un cuțit și un baston telescopic pe care le avea asupra sa.

Totul a început într-un autobuz care circula dinspre Barieră spre Piața Traian din municipiul Brăila. La coborârea din mijlocul de transport în comun, într-o stație din centrul municipiului, subofițerul a observat că minorul avea asupra sa un cuțit și un baston telescopic, fapt ce i-a stârnit îngrijorarea. A acționat rapid și l-a deposedat de cele două obiecte periculoase, după care l-a predat unui echipaj de jandarmerie.

Ulterior, s-a stabilit faptul că bastonul telescopic avea o lungime de 66 de centimetri, iar cuțitul o lungime totală de 32 de centimetri, din care 19 centimetri reprezentau doar lama.

Cercetările în această cauză au fost preluate de către Inspectoratul de Poliție Județean Brăila.

Plutonier adjutant Abăseacă Alexandru își desfășoară activitatea în cadrul unității noastre din anul 2007, în domeniul ordinii și liniștii publice. Iată că experiența și profesionalismul dobândite „în stradă” și-au spus, din nou, cuvântul, iar un posibil eveniment nefericit a fost împiedicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *