Vitezomanul din Tulcea a nenorocit două adolescente din municipiu

Ieri seară, 9 august 2022, în jurul orei 20.30, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului ar fi avut loc un accident rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din județul Tulcea, în timp ce conducea un vehicul pe Calea Călarașilor, la intersecție cu strada Grivița ar fi surprins și accidentat două tinere, în vârstă de 14 și 17 ani, ambele din municipiu ce se angajaseră în traversarea străzii.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a celor două tinere, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde tânăra în vârstă de 17 ani a decedat.

Șoferul implicat în accidentul de aseară a fost testat cu aparatul etilotest și cu aparatul drugtest, rezultatul fiind negativ.

În cauză sunt continuate cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *