Popa PNL se vede președinte la Consiliul Județean Brăila

Astăzi la redactie am primit un comunicat de presa prin care Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa a primit validarea candidaturii pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Brăila.

„Astăzi, în Biroul Politic Național al PNL a fost validată candidatura mea pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Brăila.

Decizia de a-mi asuma această candidatură am luat-o în urmă ceva timp, dar am prefderat să aștept validarea conducerii centrale.

Consider firesc să-mi asum această responsabilitate, în calitate de președinte al PNL Brăila.

Mi-am format o echipă de oameni pe care mă bazez nu doar pentru candidatura mea, ci pentru toate candidaturile liberalilor din județ. Am luat alături de mine oameni în care am încredere și care știu că vor lupta cu adevărat în campania electorală, nu vor face jocul altora, în detrimentul PNL.

Eu nu intru în competiții doar ca să fac figurație. Când mă lupt pentru șansele mele și ale partidului pe care-l reprezint, o fac până la capăt.

Am dat măsura competenței mele întâi în activitatea profesională, unde mi-am construit de la zero propria afacere în agricultură.

Mai apoi am decis să mă implic în politică și la alegerile din 2020 am obținut un mandat de deputat.

Am preluat apoi conducerea Organizației Județene PNL Brăila și am reorganizat-o din temelii, iar rezultatele se vor vedea după alegerile locale.

Știu ce înseamnă să conduci un număr mare de oameni, știu cum poți transforma visurile în realitate prin muncă, pricepere și perseverență și mai știu că este esențial să colaborez cu specialiști foarte buni în profesiile lor, dacă vreau să am succes în ceea ce clădesc, indiferent că e vorba despre afacerile mele private sau de proiecte ce țin de administrația locală.

Știu că pot fi un bun președinte al Consiliului Județean și voi dovedi acest lucru, dacă brăilenii vor avea încredere în mine la alegerile din 9 iunie”, a declarat președintele PNL Brăila, deputat Alexandru Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *