Măsuri de ordine publică la evenimente sportive

Două evenimente sportive care se vor desfășura sâmbătă, 23 martie, vor fi în atenția jandarmilor brăileni. Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila vor asigura măsurile de ordine publică pentru siguranța participanților, precum și a spectatorilor.
Primul eveniment, „Ultramaraton Rubicon Chișinău – București”, organizat de Asociația Obștească Clubul Sportiv „Sporter” din Republica Moldova, se va desfășura pe raza municipiului și județului Brăila începând cu ora 12:00. Coloana de alergători va ieși de pe raza județului în jurul orei 21:00, conform estimărilor organizatorului. Jandarmii brăileni vor însoți coloana pe traseul DN 22B (limita cu județul Galați) – Bulevardul Dorobanților – Bariera Călărașilor – Șoseaua Buzăului – DN 2B (limita cu județul Buzău), pentru protecția participanților la maraton.

Cel de-al doilea eveniment la care jandarmii vor fi prezenți pentru asigurarea măsurilor de ordine publică este meciul de fotbal din Liga a III-a, dintre echipele CS Viitorul Ianca și ACS Voința Limpeziș. Meciul se va juca pe stadionul din localitatea Plopu, iar echipajele de jandarmerie se vor afla în proximitate, pentru ca spectatorii să se bucure de competiție în siguranță. Le recomandăm celor care se vor afla în tribune să manifeste un comportament civilizat și să respecte obligațiile ce le revin atunci când participă la evenimente sportive.
În aceste misiuni, vom avea alături echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean Brăila și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dunărea” al județului Brăila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *