Ultramaratonul „Rubicon” trece prin Braila

Mâine, 23 martie a.c., județul Brăila va fi tranzitat de participanții ultramaratonului Rubicon.

În acest context, la nivelul județului Brăila nu vor fi instituite restricții de circulație, însă traficul va fi îngreunat pe traseul urmat de aceștia, respectiv DN 22B – Bulevardul Dorobanților – Șoseaua Buzăului – DN 2B până la limita cu județul Buzău.

Pe această cale, vă recomandăm să acordați o atenție sporită dacă urmează să vă deplasați pe această rută și să adoptați permanent o conduită preventivă!

Polițiștii rutieri vor supraveghea traficul rutier din proximitatea traseului pe care se va desfășura ultramaratonul și vor acționa pe toată perioada tranzitării județului pentru prevenirea oricăror evenimente rutiere!

De la Chișinău la București, pe jos – este o provocare pe care și-au asumat-o participanții la ultramaratonul RUBICON 2024, startul căruia a fost dat vineri, 22 martie, în Piața Marii Adunări Naționale.

RUBICON 2024 încurajează un stil de viață activ și sănătos, dar este și o oportunitate de a descoperi peisajele unice și bogăția culturală a regiunilor traversate.

Traseul planificat va totaliza 478 de kilometri și va trece prin  Ialoveni, Cimișlia, Taraclia, Gagauzia și Cahul, precum și județele Galați, Brăila, Buzău, Ialomița și Ilfov, dar și Bucureștiul, fiecare zonă corespunzând cu cel puțin una și maximum zece etape din cele 46 de etape ale cursei. Competiția se va încheia la București pe 24 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *