Vrei sa fii pompier?

În perioada 24 aprilie – 14 mai 2024, persoanele interesate, care îndeplinesc condițiile de recrutare și criteriile specifice, se pot înscrie pentru participarea la concursul de admitere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești – sesiunea aprilie – iulie 2024.

Pentru sesiuneade admitere aprilie – iulie 2024, locurile aprobate la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești sunt următoarele:

275 locuri la specialitatea subofiţer de pompieri şi protecţie civilă (din care 2 locuri pentru romi);

25 locuri la specialitatea subofiţer administrativ.

Locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune – femei şi bărbaţi.

Cererea-tip de înscriere se descarcă de pe site-ul oficial al ISU Brăila(http://www.isubraila.eu/Despre institutie/Organizare/Cariera), se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează, se scanează și se transmiteexclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurse_umane@isubraila.eu,până pe data de 14 mai 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Cererea va fi adresată conducătorului instituției, folosind formula ”DOMNULE INSPECTOR ȘEF”.

Probele de concurs pentru admitere în instituția de învățământ sunt proba de evaluare a performanțelor fizice și proba de evaluare a cunoștințelor.

 

Începând de astăzi, până pe 29 aprilie 2024, cei interesați, care îndeplinesc condițiile de recrutare, se pot înscrie pentru participarea la concursul de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale și a Serviciului Român de Informații pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

Persoanele interesate de o carieră de ofițer în Ministerul Afacerilor Interne pot opta pentru cele 118 de locuri scoase la concurs în cadrul Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul” din București, precum și în cadrul a șase instituții de învățământ superior ale Ministerului Apărării Naționale: Universitatea Națională de Apărare „Carol I” București, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” București, Institutul Medico-Militar – Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” Brașov și Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța.

Pentru o carieră de maistru militar sau subofițer sunt scoase la concurs 45 posturi la Școala Militară de Maiștri militari și Subofițeri a Forțelor Tereste ”Basarab I” Pitești, Școala Militară de Maiștri militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică Sibiu, Școala Militară de Maiștri militari  și Subofițeri a Forțelor Aeriene ”Traian Vuia” Boboc, Școala Militară de Maiștri militari a Forțelor Navale ”Amiral Ion Murgescu” Constanța, Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri de Logistică ”Gheorghe Lazăr” Chitila.

Repartizarea candidaților pe locurile alocate beneficiarilor din MAI se realizează ulterior admiterii și se ocupă de candidații admiși în ordinea mediilor de admitere și a opțiunilor.

Modelul cererii de înscriere se descarcă de pe site-ul oficial al MAI (https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/) sau al IGSU (https://www.igsu.ro/InformatiiPublice/Admitere), se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează, se scanează și se transmite exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurse_umane@isubraila.eu,până pe data de 19 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică

Detalii suplimentare privind participarea la acest concurs pot fi obținute de la personalul Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dunărea” al judeţului Brăila, cu sediul în municipiul  Brăila, b-dul Dorobanţilor, nr. 468, tel: 0239/611212, interior 27118 sau 27006 și 0742063719.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *