Acțiunile polițiștilor de sărbători

La data de 1 mai a.c., în intervalul orar 17:00-01:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, Biroului Rutier și Polițiilor Orășenești Ianca, Făurei și Însurăței au desfășurat o acțiune în zona de competență pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză și reducerea riscului rutier.

Astfel, au fost testați cu aparatul etilotest și drugtest 274 de șoferi și au fost aplicate 60 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 28.885 de lei, conform O.U.G. nr. 195/2002.

Dintre sancțiunile aplicate, 10 au fost pentru depășirea vitezei legale, 19 pentru neportul centurii de siguranță, 6 pentru consumul de alcool și 25 pentru alte abateri.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 8 permise de conducere și au ridicat 2 certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunii, aseară, la ora 19:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe raza municipiului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *