Urare de sarbatoare – Adin Boboc

Ne aflăm în preajma Sărbătorilor Pascale, o perioadă cu o puternică încărcătură religioasă, care ne aduce în suflet o stare de linişte şi de împăcare. Paştele este sărbătoarea care vesteşte venirea primăverii şi simbolizează renaşterea, revitalizarea şi noile începuturi. Simbolizează biruinţa Vieţii asupra Morţii. Ziua Învierii Domnului este ziua în care renaşte speranţa!

 

Este sărbătoarea care ne aduce familia aproape şi pe toţi cei dragi inimii noastre. Liniştea sufletească pe care o simţim de Paşte este unul dintre cele mai preţioase daruri pe care le putem primi în Sfânta zi a Învierii Domnului.

 

Paştele este despre credinţă şi iubire, este despre generozitate şi altruism, este despre bunătate şi iertare. Să fim generoşi din suflet, nu din obligaţie. Să dăruim din inimă, nu pentru a primi aprecierea cuiva.

 

Ziua Învierii Domnului este ziua în care iertăm, dăruim şi mulţumim. Pe această cale, vreau să vă mulţumesc tuturor celor care mi-aţi fost alături, m-aţi susţinut şi m-aţi încurajat.

Să ne bucurăm în pace, linişte şi armonie de Sfintele Sărbători Pascale. Să reuşim să fim importanţi unii în vieţile celorlalţi.

Vă doresc un Paşte fericit, în credinţă, iubire şi pace!

 Adin Boboc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *