Daruim zambete!

„In preajma sarbatorilor de iarna daruim zambete” este un proiect derulat de Scoala Gimnaziala „Nikos Kazantzakis”. Scopul acestuia este de a aduna laolalta elevi, parinti, voluntari, comunitate locala.

Si pentru ca magia sarbatorilor a patruns si in sufletele elevilor de la Nikos Kazantzakis, acestia s-au pregatit cum se cuvine ca sa isi intampine musafirii. Cum altfel decat cu chipul plin de zambete si cu un program artistic de exceptie. Coordonati de invatatoarele Daniela Surdu si Felicia Munteanu, in colaborare cu profesor de limba engleza Mihaela Crisan, micutii au demonstrat cat de talentati sunt, bucurandu-se de fiecare moment. Cei mai incantati spectatori au fost elevii clasei I E, de la Scoala Gimnaziala „Fanus Neagu”, care au venit insotiti de invatatoarea Ana Maria Dumitrescu sa contribuie la bucuria colegilor lor. Asadar, intr-o atmosfera de sarbatoare, toti au impartit zambete si au adus bucurii.

„Ma bucur ca si noi am reusit, alaturi de reprezentantii  Primariei, sa daruim la randul nostru zambete pe chipurile tuturor copiilor aflati la aceasta activitate. Acesta este un dar nepretuit pe care, noi, cei mari, avem puterea sa-l facem. Si menirea oricarui cadru didactic este aceea de a-i invata pe cei mici sa scrie, sa citeasca, sa creada in frumos si bine. Ei , elevii mei de clasa I, mi-au solicitat acest lucru. Mi-au spus ca vor si ei sa daruiasca. Si i-am adus aici, la Scoala „Nikos Kazantzakis”. S-au bucurat foarte mult. Si eu alaturi de ei”, a declarat invatatoarea Ana Maria Dumitrescu de la Scoala „Fanus Neagu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *