I-a omorât pisica şi s-a ales cu dosar penal

*Cercetaţi penal pentru violenţă în familie

La data de 29 ianuarie 2018, la ora 18:45, o tânără de 18 ani, din comuna Racoviţa, a sesizat, prin apel 112, faptul că pe o stradă din localitate a izbucnit un scandal. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba despre 6 persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 40 de ani, din localitate, care, pe fondul unui conflict spontan, s-au lovit cu palmele.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, în jurul orei 18:30, în timp ce se afla pe o stradă din comuna Racoviţa, cainele tânărului, în vârstă de 15 ani, i-ar fi omorât pisica unchiului său, în vârstă de 29 de ani, motiv pentru care acesta din urmă l-ar lovit cu palma pe minor în zona capului.

Povestind cele întamplate parinţilor săi, aceştia, împreună cu minorul şi sora sa, au mers în faţa locuinţei unchiului, care, ar fi ieşit din curte împreună cu sora sa, în vârstă de 27 de ani, şi i-ar fi lovit cu palmele pe cei patru.

Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *