Invitatie la teatru

Teatrul „Maria Filotti”, Braila, va invita sa revedeti miercuri, 31 ianuarie 2018, de la orele 18.00, la Sala Mare, spectacolul „BĂRBAȚI , FEMEI ȘI VIAȚA DINTRE EI” – patru piese scurte de Anton Pavlovici Cehov , directia de scena Victor Ioan Frunza.
Spectacolul va fi vizionat de o comisie de cronicari, in vederea nominalizarii premiilor UNITER, acordate pe anul 2017 .
Un spectacol coupe ce conține patru dintre cele mai importante și celebre piese scurte ale lui Cehov in ordinea: „Calhas” („Cântecul lebedei”), ”Ursul” , „Jubileul’’ și „Cerere in căsătorie” .
Binecunoscutul regizor, Victor Ioan Frunză abordează aceste pagini celebre din creația dramaturgului rus din punctul de vedere al updatării noțiunii de vodevil, astfel că prin acest spectacol luăm contact și cu postura de autor de comedie a marelui Cehov. Distribuţia: ALIN FLOREA, CORINA MOISE, VALENTIN TERENTE, RAMONA GÎNGĂ, ADRIAN ȘTEFAN. La pian profesor ADRIANA BURCĂ.
Dramaturgia: ADRIAN NICOLAE. Muzica: TIBOR CARI. Scenografia: GEORGE MOSORESCU
Direcţia de scenă: VICTOR IOAN FRUNZĂ.

De asemeni mai puteti viziona in ziua de sambata, 3 februarie, de la ora 18.00, tot la Sala Mare, comedia Badaranii, de Carlo Goldoni, in regia lui Petru Vutcărău. 

Duminica 4 februarie, de la ora 18.00, la Sala Mare actorii braileni va prezenta piesa de teatru „TANGO”, de Slawomir  Mrozek, in regia lui Vladimir Anton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *