Jandarmii brăileni asigură măsurile de ordine publică la Bacalaureat

Începând de ieri, 25 iunie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila, vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării examenului de bacalaureat, la cele 5 centre de examinare din județul Brăila, la sediul comisiei de examen de la ISJ si la central de corectare.

Misiunea jandarmilor este aceea de a preveni faptele ce ar putea tulbura ordinea, liniștea publică și desfășurarea în condiții de normalitate a examenului de bacalaureat.

Astfel, jandarmii vor păstra permanent legătura cu reprezentanții instituțiilor de învățământ, în vederea soluționării imediate a oricăror incidente ce ar putea pune în pericol siguranța elevilor sau a cadrelor didactice.

În intervalul 25- 28 iunie 2018, 21 de jandarmii vor fi prezenți în timpul susținerii probelor din cadrul Examenului Naţional de Bacalaureat, la următoarele centre de examinare:
• Colegiul National “Nicolae Balcescu”;
• Colegiul National “Gh.M.Murgoci”;
• Liceul cu Program Sportiv;
• Liceul Pedagogic “D.P.Perpesicius”;
• Liceul “Edmond Nicolau”.

Pentru buna desfăşurare a acestor activităţi, jandarmii recomandă cetăţenilor să respecte prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *