CERCETAT PENAL PENTRU CONDUCEREA UNUI VEHICUL CU PERMIS DE CONDUCERE FALS

La data de 09 ianuarie a.c., la ora 12:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic pe un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, ocazie cu care acesta a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile din Marea Britanie.

În urma activităților specifice desfășurate, s-a constatat că permisul de conducere în cauză este fals, iar brăileanul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 25 februarie a.c., organele de cercetare ale poliției judiciare din cadrul Biroului Rutier  l-au reținut pe tânărul în cauză, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

În cursul acestei zile, bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere legală, iar instanța a dispus față de acesta măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *