ÎNECUL POATE FI PREVENIT!

La data de 28 iulie a.c., în intervalul orar 10.00-13.00, polițiști din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi  Brăila, în cooperare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila- Compartimentul de Analiza și Prevenire a Criminalității, precum și cu reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Brăila au inițiat o campanie de prevenire a  inecurilor în sezonul estival.

 Polițiștii au acționat pe faleza Dunării din mun Brăila, trecere BAC Smârdan, plaja Perla, precum și malul stâng al Dunării (localitățiile Chișcani – Gropeni).

Cu această ocazie, au fost distribuite pliante si flyere cu recomandări, fiind totodată  prezentate populației măsurile de prevenire a inecului, precum și riscurile la care se expun în această perioadă, persoanele în cauză, în situația nerespectării recomandărilor Poliției Române.

Activitatea efectuata a avut un caracter preventiv și a vizat conștientizarea populației asupra   pericolelor la care se expun atunci când se  scăldă în apele fluviului Dunărea.

De asemenea, polițiștii au lansat recomandări și cu privire la respectarea masurilor sanitare și de protecție pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *