Polițiștii locali din Brăila în acțiune

În perioada 30.07.2021 – 03.08.2021 polițiștii locali au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale persoanelor surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Brăila precum și normele de conduită socială.

Astfel, 8 persoane au fost surprinse consumând semințe de floarea soarelui și aruncând cojile pe jos în zona Falezei Dunării, pe str. Radu Negru, Str. Ancorei, str. Decebal și în stația de autobuz ”Piața Vidin”. Este vorba despre doi bărbați și șase femei, cu vârste cuprinse între 20 și 45 de ani, care, după aplicarea sancțiunii contravenționale, au măturat și curățat zona în care aruncaseră cojile de semințe.

În aceeași perioadă, 2 bărbați au fost surprinși în timp ce consumau alcool pe domeniul public, în locuri neamenajate în acest sens, aceștia fiind sancționați contravențional cu suma totală de 2.000 lei. De asemenea, un alt bărbat a fost surprins fumând în părculețul de joacă pentru copii de pe Calea Galați, fiind sancționat contravențional cu suma de 100 lei.

Totodată, în cursul zilei de ieri, polițistul local care executa serviciul în zona scenei de pe Faleza Dunării a observat un grup de părinți care înconjuraseră un tânăr, pe care îl certau și amenințau. Din spusele celor implicați, tânărul, aflat pe o trotinetă electrică închiriată, ar fi accidentat o fetiță în vârstă de 4 ani, care prezenta o zgârietură la un picior. Polițistul local l-a condus pe tânăr în cabina postului, pentru identificare, la fața locului sosind o ambulanță și un echipaj din cadrul IPJ Brăila, în urma apelului la 112 făcut de părinții fetiței. Tânărul a fost predat echipajului din cadrul IPJ Brăila, în vederea continuării cercetărilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *