De Revelion la Braila, canta MIRA

A devenit o traditie in fiecare oras sau comuna din Romania, la cumpana dintre ani sa nu lipseasca jocurile de artificii si un mic spectacol in aer liber cu artisti de renume ai scenei romanesti. Organizator Primaria si Consiliul Local. Acum fiecare dupa puterea bugetului pentru acest eveniment sau dupa puterea sponsorului care trebuie sa de-a cateva mii sau chiar zeci de mii de euro pentru o prestatie de jumatate de ora. Pentru unii „organizatori” nu conteaza ce presteaza pe scena, numele vedetei este primordial deoarece aduce public.

Astfel ca de peste 30 de ani pentru braileni, noaptea de Revelion a devenit un obicei de a ciocni un pahar de sampanie „cu noul an”, cu prietenii sau cu rudele pe platoul din fata Palatului Administrativ. Ca in fiecare final de an, Primaria Braila a incheiat contracte cu artisti consacrati pentru ca braileanul cu posibilitati mici, sa se distreze in aer liber alaturi de cei dragi. Daca anul trecaut au cantat brăileanca Magdalena Dutu si cunoscuta solistă Cleopatra Stratan, anul acesta de la ora 22.15 canta Valentina Enea si Alexandra Macovei iar de la ora 23.15, cunoascuta solista Mira.

Maria Mirabela Cismaru pe numele ei adevarat, nascuta la data de 12 martie 1995, la Rovinari), cunoscută sub numele de scenă Mira (stilizat MIRA), este o cântăreață română cunoscută de la emisiuniea de talente Vocea României, unde l-a avut ca mentor pe cântărețul și compozitorul Marius Moga.

La miezul noptii, ora 0.00, organizatorii vor împuşca anul vechi cu un spectaculos foc de artificii dar si un spectacol de lasere, iar brailenii vor sparge sticlele golite de sampanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *