ULTIMA ETAPĂ DIN SEZONUL COMPETIȚIONAL 2022/2023

Echipa de handbal feminin Dunărea Brăila va întâlni mâine, 26 Mai 2023, CSM Târgu Jiu, în ultima etapă din acest sezon competițional.

 

Partida din Sala Sporturilor din Târgu Jiu – care contează pentru a XXVI a etapă va începe la ora 17:30.

 

Meciul va fi transmis live pe canalul de youtube al clubului Dunărea Brăila.

 

Înaintea acestei runde, jucătoarele antrenate de Costică Buceschi ocupă locul cinci în campionat, cu 49 de puncte acumulate, în timp ce gorjencele se situează pe a zecea poziție, cu 26 de puncte.

 

”Avem nevoie de aceste trei puncte ca de aer. Câștigăm la Târgu Jiu și ne calificăm în grupele EHF, acesta fiind și obiectivul nostru stabilit la începutul campionatului. Fetele vor juca cu presiunea atingerii obiectivului ceea ce va face ca meciul cu Târgu Jiu să fie unul spectaculos. Avem motivația oamenilor care au sprijinit financiar clubul și care au promis că o vor face în continuare. Consiliul Județean Brăila și Primăria Municipiului Brăila este alături de noi, ceea ce ne da stabilitate financiară și pe această cale transmitem multumiri pentru sprijin. Totodată, transmit mulțumiri sponsorilor oficiali, Man MHS Truck&Bus, Agricost by Aldahra, RodBun, Apan, Bella Italia, Phoenicia, Plotter Design. Aceste firme private au investit în club și mă bucur că nu am dezamăgit și am făcut performanță. Potențialul handbalistic al Brăilei este foarte mare și sunt mândru de realizările echipei de anul acesta” a declarat președintele clubului, Adrian Manole.

 

 

Hai, Dunărea Brăila!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *